VARFÖR TIPPELIGAN?

Du gillar att tävla. Du gillar att tippa. Du gillar roliga sidotävlingar. Du gillar att tjata i gästboken. Du gillar fotboll, företrädesvis engelsk sådan. Du är helt enkelt en gillare.

KONTAKTA OSS

OS-QUIZ SUM UP

Då kommer till slut den slutliga redovisningen av dessa fantastiska OS-quiz-veckor. Vi börjar med fredagens resultat där kombinationen AA var den som gällde. Sverige och kanada gick till final i håkki och det gjordes 0-5 mål i de bägge semifinalerna. Enpoängare till HG, AF, Rutte, Swederams och Spurs På lördagen tog Grimsby en efterlängtad trepoängare med EA. Trean på tremilen blev en annan åkare och Ryssland segrade i skidskyttestafetten. Enpoängaree till AF, Spurs, Mäster, HG, Fetisov och Tjompas. Igår tog enndast en poäng. Ryssland vann femmilen och kanada vann med tre mål: BD Den poängen vann Swederams. Då får vi en sluttabaell med medaljavdrag enligt följande: 13p Driftwood 12p Arg Fågel 10p Fetisov 6p Spurs 6p Tote 4p Rutte 3p Cam, Tjompas, Swederams 3p Mäster 2p: Heathergem och Gromsby 1p Tipskungen -2p Drevin -5p Giggsy Att spurs placerar sig framför Tote beror på bättre gissning vad gäller medaljerna. Detsamma för gossarna på tre poäng Kansliet vill med detta tacka alla för en väl genomförd tävling samt gratulera Driftwood till segern. Glöm inte bort att denna tävling ingår i THE TIPPELIGAN OLYMPICS. Välkomna åter i Sydkorea om fyra år!