VARFÖR TIPPELIGAN?

Du gillar att tävla. Du gillar att tippa. Du gillar roliga sidotävlingar. Du gillar att tjata i gästboken. Du gillar fotboll, företrädesvis engelsk sådan. Du är helt enkelt en gillare.

KONTAKTA OSS

MÄSTARNAS MÄSTARE SEMIFINALER

Hamnar titeln i Västerås, Tullinge, Göteborg eller uppe i Sundsvall???


Vi är nu framme vid semifinaler i MÄSTARNAS MÄSTARE sedan QY besegrat Taljenarn med 10-8 i omspelet i helgen.

De fyra kvarvarande tippeligisterna är spridda från Sundsvall i norr till Göteborg i söder.

Mest tippeligerutin besitter Goranh som har varit en del av spelet sedan våren 2001. Motsatsen är Qy som anslöt så sent som för fyra (och ett halvt) år sedan - men ändå har lyckats skapa sig ett namn i dessa sammanhang.

Steff79 sticker ut på flera sätt. Han är ensamt i gänget om att supporta Arsenal men är också ungtuppen i gänget. Den övriga trion har passerat 50-strecket medan Steff79 inte ens har nått 40. Så frågan ur om ungdomlig energi kan slå den rutin som finns hos de övriga. Det skall dock noteras att då Steff79 mötte Grimsby i Gruppspelets Grupp C så vann Grimsby med sifrorna 7-5.

I Grupp C spelade även Qy så den utnämns härmed retroaktivt till "Dödens Grupp".

När det kommer till titlar så har Qy, Goranh och Grimsby varsin ligatitel. Steff79 tog cupen för ett år sedan - och då MM´s avslutning är i cupformat kanske en viss fördel kan finnas för den sistnämnda.

Semifinalerna spelas enligt följande:

Qy-Goranh

Grimsby Exiles-Steff79

Vid oavgjort blir det som vanligt omspel. Oavgjort även där så har Goranh och Grimsby biljett till finalen i kraft av bättre gruppspelsplacering.

/Grimsby   

Grimsby Exiles

2017-04-24 09:28:51 Som ni säkerligen har noterat så fick vi två oavgjorda matcher i lördags: Qy-Goranh 9-7, Grimsby-Steff79 7-7. Omspel väntar denna vecka....