VARFÖR TIPPELIGAN?

Du gillar att tävla. Du gillar att tippa. Du gillar roliga sidotävlingar. Du gillar att tjata i gästboken. Du gillar fotboll, företrädesvis engelsk sådan. Du är helt enkelt en gillare.

KONTAKTA OSS

TLC - Kvartsfinal - Legendarer, returmöten och Nisse!


Med TL-omgång 11 inleds slutspurten på säsongen. Så även i TLC där vi är framme vid kvartsfinalerna. CS North forsätter sin dominans och har hela 4 Tippeligister kvar i turneringen.

Lottningen utföll på följande sätt.

Mäster-jorgen:

Mäster
har siktet inställt på trippeln(liga,cup,snitt), en bedrift han utförde våren 2009. Han är tillbaka i PL efter en säsong i CS och är obesegrad sen premiärförlusten. jorgen, som efter en evighet åkte ur PL i våras, har alla chanser att ta sig tillbaka till finrummet igen. Han har tippat stabilt och har enbart varit inblandad i ytterst jämna matcher. Han är en PL-vinnare från 2012. Ett legendmöte.

Tigersparven-Raffe

Tigersparven
tippar ungefär som tidigare säsonger o ser ut att landa i mitten av serien. Han har imponerat i cupen och slagit ut Haltande tabell, Spurs och Grimsby Exiles. .Raffe var tidigare en PL-institution, men har haft det tuffare de 5-6 senaste säsongerna. Liksom Tigersparven är en mittenplacering inom räckhåll i serien, även om båda fortfarande kan åka ur. I tredje omgången möttes de i serien och den matchen slutade 9-9. Öppet och spännande.

Brad-Ulfie

Brad
har varit med i TL sen 2012 och gör än så länge sin näst bästa säsong. Uppflyttning till League one kan det bli med en bra avslutning. På sin väg fram till kvartsfinalen har han eliminerat PL-vinnaren Taljenarn, snittledaren Giggsy och tvåfaldiga cupvinnaren driftwood. Ulfie, tog sig rekordsnabbt till PL efter att ha debuterat i TL för tre år sen. I våras åkte han dock ut direkt. I höst har han tippat stabilt, men får ändå kämpa för att klara nytt kontrakt. Gaisarn,Cantona66 och Mecka åkte alla ut när de mötte Ulfie.

Nicke71-Kapten Nisse

Nicke71 
har tabellraden 1-15-1 de senaste tre säsongerna. Detta år inleddes strålande och han var obesegrad i serie och cup enda till omg 8. Nu har han 2 raka förluster i serien men leder ännu serien och han ligger 4:a i snittligan. Kapten Nisse är ny i TL. han har tippat helt ok, men inte fått utdelning i serien och parkerar i mitten. Han har redan slagit ut fem tippeligister i cupen, nämligen jobbarmicke,mora,rödblått,Stewie och Midway.  

 

Mäster-jorgen 

Mäster

2016-11-17 08:37:18 Synd att jag inte har möjlighet att vinna fyra titlar. Styrelsemedlemmen Grimsby Excluder såg till att slänga ut mig ur "Golvet"-tävlingen senast, trots att jag anser att jag som ligasexa ska gå vidare till nästa omgång, där repet dras vid plats fem.

Grimsby Exiles

2016-11-17 14:42:03 Här hejar man klockrent på Tigersparven. Tar han hem titeln så kan Grimsby räkna sig som 9:a i tävlingen....

Tjompas

2016-11-18 10:51:51 Kämpa Brad