VARFÖR TIPPELIGAN?

Du gillar att tävla. Du gillar att tippa. Du gillar roliga sidotävlingar. Du gillar att tjata i gästboken. Du gillar fotboll, företrädesvis engelsk sådan. Du är helt enkelt en gillare.

KONTAKTA OSS

TLC - Kvartsfinal - Allt att spela för!


 Kvartsfinaldags i TLC och förutom den hägrande cuptiteln är alla åtta tippeligister inblandade i antingen uppflyttningsstrid eller nedflyttningskamp.

Lottning:

 

 B.W.F.C.-ÖP

B.W.F.C. har tippat helt ok denna säsong men fått skral utdelning i serien. Imponerade i förra omgången och slog ut dubbla TLC-vinnaren stolpe ut. ÖP gör sin bästa säsong på länge och har slagläge för uppflyttning till PL. Topp-10 i snittligan.

 

Tjompas-Drevin

Tjompas vann PL ifjol efter makalös bra tippning. I vår kämpar han för att undvika nedflyttning samtidigt som cupspelet imponerat. Drevin vann cupen 2008 och 2014, men har haft en kämpig säsong hitills. På väg ner till League One och ingen vidare tippning.

 Qy-Spurs

Qy leder CS North och ligger delad 4:a i snittligan. han har bara en förlust på hela säsongen. Spurs åkte ur två säsonger irad, gick återigen upp i CS South men kämpar återigen i botten. Formen är dock bra och tippningen helt ok.

 


driftwood-Gerrard

driftwood vann TLC 2006 och 2013. I Cs south jämna tabell kämpar han just nu i botten. Gerrard vann League one i höstas och har siktet install på PL i vår. Han har bara en förlust i serien och har tippat bra.

Tipskungen

2017-04-12 20:47:05 FORZA Tjompas...