VARFÖR TIPPELIGAN?

Du gillar att tävla. Du gillar att tippa. Du gillar roliga sidotävlingar. Du gillar att tjata i gästboken. Du gillar fotboll, företrädesvis engelsk sådan. Du är helt enkelt en gillare.

KONTAKTA OSS

TLC - Kvarstfinal - PL dominerar, Falcao levererar!


Dags för kvartsfinaler i TLC. 5 av 8 kvarvarande tippeligister är från PL. Men det är Falcao som levererat bäst än så länge.

Lottning:


Qy-Glenns kandidat:

Ett PL-möte mellan den regerande mästaren, Qy och vinnaren från våren 2012, Glenns kandidat. Qy har tippat bäst i år enligt snittligan medan G.K ligger 83:a. Fördel Qy men detta är TLC, allt kan hända.
Falcao-Henke Larsson


Falcao leder getingboet League one och går mot sin bästa säsong hitills. Henke Larsson är nykomling i PL och kan fortfarande vinna den. Helt öppet möte mellan två ungtuppar.

 

 

Jobbarmicke-Grimsby Exiles


jobbarmicke sliter i CS South, men i TLC har han slagit ut tre tippeligister från PL. Ska GE bli den fjärde? Grimsby Exiles har svag ligaform men har uttalat att han satsar på cupen i år. Bara tre segrar ifrån detta mål.
Jorgen-Tippers-kan

jorgen är en av få som vunnit både liga och cup och i år finns faktiskt chansen att vinna båda turneringarna igen. Tippers-kan ligger i mitten av League one och i väntan på PÅ-Spåret tävlingen har hon gjort det bra i TLC.